Descarcă logo

Fie că îţi suntem parteneri, colaboratori sau prieteni, iată mai jos cum e corect să foloseşti sigla noastră pe materialele tale.

Ţine minte că aceste fişiere sunt proprietatea SSMI (Societatea Studenților Mediciniști Iași) şi nu le vei putea folosi legal fără aprobarea noastră.

Înainte de a descărca fișierele, te rugăm să citești aceste instrucțiuni.

Utilizarea corectă pentru simbol şi logotip

Orice abatere de la aceste specificaţii este interzisă. Aceste reguli sunt create pentru a facilita recunoașterea simbolului nostru și sunt gândite suficient de flexibil pentru a se potrivi ușor în orice situație.

Important: sigla (compusă din simbol și logotip–text) în varianta color trebuie să respecte indicaţiile de culoare. Culoarea primară este esenţială.

Codurile de culoare

magenta / RGB 130—50—78 / Hex #82324e / CMYK 39—89—50—26 

Poziţionare

Pe o suprafaţă puternic albă, sau predominant neagră (pentru a crea suficient contrast), fără alte elemente grafice, se va folosi varianta color a siglei.

Pe o suprafaţă puternic colorată, se recomandă folosirea variantei albe, atât timp cât contrastul oferă o vizibilitate puternică. Altfel, se recomandă o repoziţionare; este necesară evitarea plasării siglei pe un fundal texturat sau cu alte elemente grafice.

Important: Nu se va folosi niciodată pentru culoarea siglei negru sau altă culoare în afară de cele specificate și alb. Singura excepție apare în situația în care tehnica (pentru elemente tipărite) nu permite o reprezentare color.