Divizia de Cultură este o structură locală a SSMI care îşi propune să ofere studenţilor la medicină alternative interesante de petrecere a timpului liber. Studenţii la medicină s-au dovedit a fi şi talentaţi artişti, în SSMI existând un cor, studenţi care cântă la diferite instrumente şi actori promiţători

CORUL CEATA DE MEDICINIȘTI

Ceata noastră şi-a deschis braţele pentru cei care vor să schimbe din când în când decorul de la bibliotecă cu cel al scenelor (mai mult sau mai puţin improvizate) şi cursurile cu partituri, arătând tuturor cât talent şi voie bună au studenţii!

REVISTA PULSUL MEDICINISTULUI

Revista “Pulsul Medicinistului” oferă oportunitatea studenților talentați de a se afirma și a celor care deja au mai publicat de a repeta experiența. În cadrul revistei veți găsi creații de tip articol, interviu , epigrame, acrostihuri, mnemonice care v-au ajutat la procesul de învățare, idei de tip 9gag-meme, sau rezoluțiile studentului, de tipul “de mâine mă apuc de învățat” &co.

TRUPA DE TEATRU

Este un proiect care își propune orientarea pe plan profesional a studenților prin intermediul unor evenimente cu caracter științific. Pe parcursul unei săptămâni, se vor organiza numeroase conferințe și workshop-uri cu teme medicale, training-uri de public speaking și time management și sesiuni de comunicări științifice.

TRUPA DE DANS

Trupa de dans a fost înființată în anul 2013 din pasiunea comună a studenților cu o experiență vastă în arta dansului, dar și a studenților amatori. Echipa formată din 20 de persoane încearcă să abordeze o gamă variată de stiluri de dans. De la început și-au propus promovarea creativității, originalității și bucuriei de a lucra împreună.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.