Divizia de Training a Societatii Studentilor Medicinisti Iași are ca scop instruirea membrilor în vederea dezvoltării si dobândirii de noi cunoștinte, abilități și atitudini prin intermediul trainingurilor susținute de traineri abilitați și instruiți la sesiuni naționale de TNT (Training New Trainers) organizate de traineri IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations) cu experiență.

TRAINING-URI

 

Trainingurile sunt o modalitate interactivă de învățare, îmbinând teoria cu multe jocuri,

aplicații și simulări în vederea creării unui cadru cât mai relaxant și plăcut participanților.

Director al Diviziei de Training

Maura Ana Molocea

0747 854 813 

molocea.maura@yahoo.com

46272061_325044868279080_7860969042893340672_n-nz9jn4so0igseyxkn0mkdav6xtknhfkd6c32tw1nsg

TIME MANAGEMENT

Se știe deja faptul că a fi student UMF-ist nu este un lucru usor, întrucât timpul ce trebuie alocat învățatului nu este un lucru neglijabil. Tocmai de aceea, venim în ajutorul vostru cu acest training, în cadrul căruia veți învăta diverse metode de organizare a timpului, astfel încât sa nu fiți nevoiți să renunțați la hobby-urile voastre.

MOTIVATION

Cu toții trecem și prin momente mai puțin plăcute în drumul nostru prin viață, dar acest lucru nu trebuie să ne împiedice din a da tot ce avem mai bun pentru a ne atinge țelul, acela de a salva vieți. Astfel vă propunem un training care să vă învețe cum să vă motivați atunci când aveți nevoie dar și cum să le ridicați moralul celor de lângă voi. În același timp vă garantăm că veți pleca cu o doza de motivație suficientă pentru tot semestrul!

COMUNICARE PERSUASIVĂ

În cariera de medic trebuie să știi cum să discuți atât cu pacienții cât și cu  colegii astfel încât să îi convingi că ideile tale sunt cele ce trebuie aplicate. Lucrul acesta nu trebuie să lipsească nici când suntem în băncile facultății și tocmai de aceea, acest training are obiectivul de a  vă oferi toate informațiile necesare pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când doriți să fiți persuasivi.

BODY LANGUAGE

Prin intermediul acestui training, studenții își pot descoperi plusurile și minusurile în ceea ce privește limbajul corpului. De asemenea, prin exerciții si dezbateri, ei vor afla diverse modalități prin care pot să își îmbunătățească postura, gestica și mimica feței atunci când se află în fața unui public.

BALANȚA DINTRE PERSONAL ȘI PROFESIONAL

Păstrând balanța între personal și profesional. Un training dinamic, interesant și de care noi, ca studenți UMF-iști avem nevoie mai mult decât ne-am putea imagina.

CEI 7 BANI DE ACASĂ

Divizia de Training SSMI vă lansează o nouă provocare! “Cei 7 Bani de acasă” este un training indispensabil pentru buzunarele voastre, cu o tematică nouă. Andreea si Claudiu vă vor invata cum să investiți cu cap și cum să aveți buzunarele pline pentru că viața de student este costisitoare!