Divizia de Training are datoria de a veni în sprijinul studenţilor şi al celorlalte departamente cu activităţi specifice ce vizează dezvoltarea personală a acestora, prin deprinderea de aptitudini cum ar fi Time Management, Public Speaking, Body Language, Communication Skills, Creative Thinking, Inteligenţă Emoțională şi multe altele. Ca modalitate interactivă de învăţare, trainingul îmbină teoria cu exerciţiile, aplicaţiile şi simulările în vederea creării unui cadru cât mai relaxant şi plăcut participanţilor.

Time Management

Simţi că vezi cum timpul tău se scurge din ce în ce mai repede, ai tot mai multe de făcut, iar eficienţa ta scade? Daca da, este cazul să îţi schimbi modul în care îţi gestionezi timpul, iar împreuna vom invăţa diverse modalităţi prin care să poţi să îţi îndeplineşti cât mai multe obiective, într-un timp cât mai scurt!

 

Public Speaking

Trăieşti cu frica zilei în care vei fi nevoit să vorbeşti în faţa unui public mai mic sau mai mare? Acest training îşi propune să te scoată din zona ta de confort şi să îţi ofere strategii eficiente prin care să pregateşti un discurs, să îl prezinţi şi să transmiţi mesajul cât mai eficient. Mai mult, gestionarea emoţiilor înainte de a vorbi în public poate fi perfectionată cu ajutorul unor mici exerciţii alese cu grijă de trainerii nostri.

 

Assumptions

Cu toții ne gândim ce crede lumea despre noi şi ce prejudecăți ni se imprima fără valoare, dar mai important este că toți facem presupuneri, adevărate sau nu, care se consolidează datorită unor factori pe care îi vom înțelege împreuna la acest training. Dacă sunteți persoane receptive și care nu se tem de lucruri noi, cel mai corect lucru de făcut este să participaţi la acest training, unde vom descoperi de ce construim aceste prejudecăți și vom încerca să gasim metode de a le conștientiza și implicit, de a le ameliora.

 

Dealing with failure

“Eşecurile sunt amprentele care pavează drumul spre succes”, spune C.S. Lewis

Însă cum reuşim să facem faţă eşecului şi să vedem partea plina a paharului? Trainerii diviziei noastre vă pregătesc o prezentare mai neconvenţionala pe această temă care să redefinească viziunea înspăimântătoare asupra eşecului, noţiune cu care, în proporţii mai mici sau mai mari, ne întâlnim în fiecare zi. Mind-set, coping mechanism, awareness, perseverance, sunt câteva cuvinte cheie ce descriu esenţa acestui training.

 

TNT (Training New Trainers)

Ai participat în calitate de voluntar sau student la diferite traininguri și mereu te-ai întrebat ce se află în spatele foilor de flipchart frumos colorate și a informațiilor atent alese?

Simți că te pasionează un subiect și vrei să împărtășești din cunoștințele tale și celorlalți? Sau poate vrei să afli mai mult despre ce înseamnă să fii trainer și student la medicină în același timp?

Divizia de Training a Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România este dornică de a se dezvolta și a primi noi membri in echipa națională de coloane vertebrale.

În acest sens am pregătit un nou program de formare de traineri – Training New Trainers FASMR. Trainerii FASMR sunt nerăbdători să te cunoască! Tu ce mai aștepti?

 

WM – Weekend Motivațional

Poate că aţi auzit deja de această traditie SSMI, renumitul teambuilding organizat la începutul lunii decembrie. Oldie, but goldie, Weekend-ul Motivaţional îşi propune să îţi ofere o nouă experienţă, o altă ocazie prin care să consolidezi o frumoasa și puternica familie… Familia SSMI! Aceasta așteaptă cât mai mulți membri dornici să lege amintiri de neuitat pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, prietenii care să rămână și în afara granițelor, sălilor de LP și a amfiteatrelor! În fapt, proiectele de succes reprezinta o echipă de succes!