Divizia de Sport este o structură locală a SSMI, care îşi propune să ofere studenţilor la medicină alternative interesante de petrecere a timpului liber.

PROIECTE

Este binecunoscut în universitate “Campionatul de fotbal al UMF”, organizat de SSMI în parteneriat cu Catedra de Sport şi cu celelalte 3 asociaţii studenţeşti din universitate (Societatea Studenţilor Stomatologi, Societatea Studenţilor Farmacişti şi Asociaţia Studenţilor Bioingineri), care atrage în fiecare an numeroase echipe formate din studenţi, cadre didactice şi personal auxiliar, într-o competiţie care promovează fair-play-ul. Există de asemenea şi competiţiile de tenis, şah, baschet şi volei. Departamentul Sport păstrează strânsă legătură cu Poliţia Municipală Iaşi şi urmăreşte micşorarea consumului de droguri prin diferite programe sportive de stimulare în rândul studenţilor. De asemenea, proiectul Crosul Inimii este o tradiţie în SSMI şi invită ieşenii să alerge alături de studenţii la medicină pentru a promova împreună stilul de viaţă sănătos. Departamentul Sport îşi propune ca în viitorul apropiat să îşi extindă activitatea prin programe ce includ şi studenţi de la alte universităţi din Iaşi.

CROSUL INIMII

Departamentul Sport păstrează strânsă legătură cu Poliţia Municipală Iaşi şi urmăreşte micşorarea consumului de droguri prin diferite programe sportive de stimulare în rândul studenţilor. Astfel, proiectul Crosul Inimii este o tradiţie în SSMI şi invită ieşenii să alerge alături de studenţii la medicină pentru a promova împreună stilul de viaţă sănătos.

“When your legs are tired, run with your heart. “

CAMPIONATUL DE BASCHET

Pentru toti pasionatii de baschet, SSMI va invita sa participati la “Campionatul de Baschet” organizat alaturi de catedra de sport a universitatii . Stim ca in fiecare dintre voi exista cel putin o scanteie pentru un sport anume. Care sa fie sportul in care se vede munca in echipa daca nu baschetul ? O echipa de baschet se aseamana cu cele 5 degete de la o mana. Ai nevoie de toate 5 pentru a tine victoria in mainile tale !

CAMPIONATUL DE FOTBAL

Binecunoscuta traditie a universitatii, “Campionatul de fotbal al UMF”, organizat de SSMI în parteneriat cu Catedra de Sport şi cu celelalte 3 asociaţii studenţeşti din universitate (Societatea Studenţilor Stomatologi, Societatea Studenţilor Farmacişti şi Asociaţia Studenţilor Bioingineri), atrage în fiecare an numeroase echipe formate din studenţi, cadre didactice şi personal auxiliar, într-o competiţie care promovează fair-play-ul.

CAMPIONATUL DE HANDBALL

CAMPIONATUL DE ȘAH

CAMPIONATUL DE TENIS DE MASĂ

CAMPIONATUL DE TENIS DE CÂMP

CAMPIONATUL DE VOLEI

Director al Diviziei de Sport

Dragoș Ștefan Ghercă

0765 257 196