Poţi face diferenţa

O dată importantă pentru Departamentul de Sănătatea Reproducerii şi SIDA din cadrul Societăţii Studenţilor Medicinişti Iaşi (SSMI) este ziua de 1 decembrie – Ziua Mondială de Luptă împotriva SIDA. Cu această ocazie, acum doi ani s-a elaborat proiectul: „POŢI FACE DIFERENŢA, CONTEAZĂ ATITUDINEA!” ce constă într-o campanie de informare a populaţiei cu privire la tematica HIV/SIDA şi la postarea în faţa UMF-ului a simbolului internaţional de luptă împotriva HIV (fundiţa roşie).

Pentru că avem în spate experienţa anilor trecuţi, de această dată dorim să ne adresăm unui anumit grup populaţional, şi anume cel între 19 şi 28 ani. Prin urmare, intre 1-4 decembrie voluntarii SSMI s-au deplasat în toate căminele din Iaşi pentru a distribui studenţilor 10000 de materiale informative. In prealabil, voluntarii au fost instruiţi de către un medic specialist din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase, Compartimentul HIV/SIDA.

În desfăşurarea proiectului am fost susţinuţi de:UMF Iaşi, SENSIblu, Fundaţia “Alături de Voi” România, Asociaţia ACCEPT, SC Social Marketing Solutions SRL, SC Kama Sutra SRL, FASMR, SCORA Romania.

poti-face-diferenta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *