Corul “Ceata de medicinişti”

Dacă mă întrebaţi când a luat fiinţă corul nostru, nu aş şti să vă răspund. Ştiu doar că, în fiecare an, în apropierea Crăciunului, glasurile studenţilor încântă ascultătorii, amintindu-le că studenţii pe care îi ştiau doar aplecaţi asupra cărţilor au şi înclinaţii artistice.

Am cântat atât profesorilor şi studenţilor universităţii noastre, dar am bucurat şi inimile copiilor de la centrele de plasament unde facem voluntariat, ale bătrânilor din azile şi bolnavilor din spitale, oferindu-le un strop din bucuria, entuziasmul şi tinereţea noastră. Am văzut în ochii tuturor bucurie şi asta ne face să continuăm cu mai multă încredere.

În ultimul an ne-am diversificat repertoriul cu ocazia diferitelor congrese, seri clinice, sesiuni de comunicări ştiinţifice la care am cântat.

Aşadar, scumpi medicinişti, ceata noastră şi-a deschis braţele pentru cei care vor să schimbe din când în când decorul de la bibliotecă cu cel al scenelor (mai mult sau mai puţin improvizate) şi cursurile cu partituri, arătând tuturor cât talent şi voie bună au studenţii!

cor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *