1 centimetru de fapte bune – Cu toții în linia întâi

 

Credem că fiecare dintre noi poate contribui printr-un mic gest la o schimbare enormă a societății din jur! Întrucât ne confruntăm cu o situație care necesită implicarea tuturor, vă încurajăm să fiți alături de noi în campania inițiată de Ștefan Mandachi, împreună cu Societatea de Cruce Roșie, filiala Suceava și Societatea Studenților Mediciniști Iași și, pe această cale, să deveniți eroii din linia I. Numai împreună, cu pași mici, dar siguri, putem mișca un munte și putem arăta tuturor că ”SE POATE”!

Campania ”1 centimetru de fapte bune – Cu toții în linia întâi” nu are ca scop doar achiziționarea de ventilatoare pulmonare pentru secțiile de terapie intensivă și consumabile și echipamente de protecție necesare pentru lupta împotriva COVID-19, dar mai mult decât atât, își propune să ne aducă împreună pentru a realiza același scop: salvarea de vieți. Poate 1 centimetru vi se pare foarte puțin, dar fiecare donație de 10€ crește șansa la viață a oricărui pacient ajuns în stare critică. Aveți astfel oportunitatea să deveniți proprietarul simbolic al unui centimetru din primul metru de autostradă din Moldova – centimetru care înseamnă o adevărată speranță la viață.

Dacă te-ai întrebat recent ”Cum pot să ajut?”, răspunsul, alături de mai multe informații, poate fi găsit pe site-ul www.1cm.ro. Orice donație reprezintă în esență un gest enorm pe care noi putem să îl facem chiar din casele noastre. Acum și numai acum este momentul să arătăm întregii lumi cât de puternici putem fi împreună și să contribuim la succesul acestei cauze!

De asemenea, donațiile online pot fi efectuate cu un singur click, pe butonul de mai jos.