Departamentul de Training

Departamentul de Training al Societatii Studentilor Medicinisti Iasi are ca scop instruirea membrilor in vederea dezvoltarii si dobandirii de noi cunostinte, abilitati si atitudini prin intermediul trainingurilor sustinute de traineri abilitati si instruiti la sesiuni nationale de TNT (Training New Trainers) organizate de traineri IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations) cu experienta.

TRAINING-URI

Trainingurile sunt o modalitate interactiva de invatare, imbinand teoria cu multe jocuri, aplicatii si simulari in vederea crearii unui cadru cat mai relaxant si placut participantilor.

TIME MANAGEMENT

Se știe deja faptul că a fi student UMF-ist nu este un lucru usor, întrucât timpul ce trebuie alocat învățatului nu este un lucru neglijabil. Tocmai de aceea, venim în ajutorul vostru cu acest training, în cadrul căruia veți învăta diverse metode de organizare a timpului, astfel încât sa nu fiți nevoiți să renunțați la hobby-urile voastre. 

MOTIVATION

Cu toții trecem și prin momente mai puțin plăcute în drumul nostru prin viață, dar acest lucru nu trebuie să ne împiedice din a da tot ce avem mai bun pentru a ne atinge țelul, acela de a salva vieți. Astfel vă propunem un training care să vă învețe cum să vă motivați atunci când aveți nevoie dar și cum să le ridicați moralul celor de lângă voi. În același timp vă garantăm că veți pleca cu o doza de motivație suficientă pentru tot semestrul!

COMUNICARE PERSUASIVA

În cariera de medic trebuie să știi cum să discuți atât cu pacienții cât și cu  colegii astfel încât să îi convingi că ideile tale sunt cele ce trebuie aplicate. Lucrul acesta nu trebuie să lipsească nici când suntem în băncile facultății și tocmai de aceea, acest training are obiectivul de a  vă oferi toate informațiile necesare pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când doriți să fiți persuasivi.

BODY LANGUAGE

Prin intermediul acestui training, studenții își pot descoperi plusurile și minusurile în ceea ce privește limbajul corpului. De asemenea, prin exerciții si dezbateri, ei vor afla diverse modalități prin care pot să își îmbunătățească postura, gestica și mimica feței atunci când se află în fața unui public.

BALANTA DINTRE PERSONAL SI PROFESIONAL

 Păstrând balanța între personal și profesional. Un training dinamic, interesant și de care noi, ca studenți UMF-iști avem nevoie mai mult decât ne-am putea imagina.

CEI 7 BANI DE ACASA

Divizia de Training SSMI vă lansează o nouă provocare! “Cei 7 Bani de acasă” este un training indispensabil pentru buzunarele voastre, cu o tematică nouă. Andreea si Claudiu vă vor invata cum să investiți cu cap și cum să aveți buzunarele pline pentru că viața de student este costisitoare! 

Director al Diviziei de Training

Maura Ana Molocea

0747 854 813 

molocea.maura@yahoo.com