Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Promenada inimilor

1 October 2017 @ 9:30 - 15:00

Call for Volunteers!

În fiecare an, Societatea Studenților Mediciniști Iașise alătură programului „Promenada Inimilor”, proiect de amenajare a unui traseu accesibil, ce își propune să încurajeze populația orașului să facă mișcare, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii. 

Traseul propus are o lungime de 1.1 km, începând de la statuia Mihai Viteazu și se va încheia în Parcul Copou, unde se va organiza și un concurs de alergare prin parc.

Dacă vrei să fii voluntar alături de noi, ia-ți halatul și vino să oferim împreună apă și mere participanților la eveniment!

De asemenea, vom lua tensiunea arterială celor care doresc, așa că nu-ți lăsa tensiometrul acasă.

“La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Șapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mișcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viață.” spune Prof. Dr. Dan Gaiță – membru în Comitetul de Conducere al European Heart Network.

Am pregătit și câteva pliante, astfel încât să răspândim informații prețioase despre sănătatea inimii!

Toate acestea se vor desfășura pe 1 octombrie, începând cu ora 10:00 (noi, voluntarii, ne vom face prezența la ora 9:30 în Parcul Copou).

Pentru înscriere, te rugăm să completezi datele tale aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWDeK9sMVUFk5pRxlTsq2ywoXzOGYSmVDOTTwDb0UWYjoNYA/viewform?c=0&w=1

Details

Date:
1 October 2017
Time:
9:30 - 15:00
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Copou, Iași
Copou, Iași Iasi Romania + Google Map